De chef van restaurant de Groene Waaier uit Gent: Karin Heirbaut komtin Machelen aan de Leie een kookles begeleiden en uitleg geven. In deze kookles bereiden we een volwaardige maaltijd met seizoensgroenten. We gebruiken daarbij heerlijk veel groenten, kruiden en maken er een kleurig, smaakvol geheel van. Er wordt een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht aangeboden. We koken; eten samen en ruimen samen op.
Wanneer: Zondagvoormiddag 4 december van 10u tot 12u30.
Inschrijven bij mieke.roelens@telenet.be of 09/ 380 48 10 tot dinsdag 29 november 2011. Max.12 deelnemers. Prijs: 20 euro, te storten op rekeningnr van VELT-leieland: 469-4159941-44
Plaats: Keuken van zaal Guldepoort, Imschootplein 1, 9870 Machelen-Zulte. De Goudsbloem.
Dienst Evenementen en Toerisme lanceert twee gloednieuwe gezinswandelingen onder de titel Op stap met Fikske.…
Ook dit jaar is er de Tuin- en Lifestylebeurs Ooidonk tijdens het paasweekend! Van zaterdag…
Tijdens de paasvakantie organiseert Stad Deinze samen met Jeugdraad Deinze opnieuw bloklocaties voor studenten. In…
Er komt een nieuwe zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers tussen de Cyriel Buyssestraat en…
Onze nieuwe burgemeester van Deinze heeft zopas een primeur aangekondigd: een exclusief parfum dat de…
Deinze verwelkomde op 24 maart de topatleet Thomas Van Der Plaetsen, die met zijn kajaktocht…