Op donderdag 22 januari 2015 is het zover. In zaal Souplex gaat dan het eerste “Afterwork Party Concept” door. Wil je met collega’s, klanten of leveranciers te Deinze even stoom afblazen na de eerste werkweken van het jaar? En toch fris en monter op post zijn op vrijdag? Of gewoon onder vrienden even de beentjes losgooien?
Om 18u00 openen ze daar de deuren.
Reserveren is aan te raden, want de plaatsen zijn beperkt. Tussen 18u30 en 20u30 zorgt Very Food voor tapas en een lekker pastabuffet. DJ’s Vince & Chris gaan de uitdaging aan om de zaal stevig uit zijn dak te laten gaan. Om 01u worden de deuren gesloten, zodat iedereen naar huis kan zodat er vrijdag opnieuw gewerkt kan worden.
Een sta-tafel kan reeds voor €80 (incl. btw) gereserveerd worden. Daarvoor krijg je een tapasbord, het pastabuffet voor vier personen en een fles Prosecco “Progettidivini” of 3 flessen Omer (75 cl/fles).
Bijbestellen (op voorhand of ter plaatse) kan aan de volgende tarieven: Tapasbord:€15 – Pastabuffet (pp): €10 – Fles Prosecco: €25 – Fles Omer (75cl): €8
Dienst Evenementen en Toerisme lanceert twee gloednieuwe gezinswandelingen onder de titel Op stap met Fikske.…
Ook dit jaar is er de Tuin- en Lifestylebeurs Ooidonk tijdens het paasweekend! Van zaterdag…
Tijdens de paasvakantie organiseert Stad Deinze samen met Jeugdraad Deinze opnieuw bloklocaties voor studenten. In…
Er komt een nieuwe zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers tussen de Cyriel Buyssestraat en…
Onze nieuwe burgemeester van Deinze heeft zopas een primeur aangekondigd: een exclusief parfum dat de…
Deinze verwelkomde op 24 maart de topatleet Thomas Van Der Plaetsen, die met zijn kajaktocht…