Tijdens deze voordracht maak je kennis met bekende en onbekende, in het wild (en in de tuin) te vinden (on)kruiden die een heel lekkere aanvulling kunnen zijn op onze dagdagelijkse keuken. Ze worden verwerkt in soepen, stamppot, drankjes, salades, eierbereidingen, aperitiefhapjes en zelfs taartversiering. Een workshop met heel veel recepten waarvan we er uiteraard ook een aantal zullen uitproberen en proeven.
Waar: zaal Leiezicht, St-Janstraat 1, Grammene-Deinze
Wanneer: WOENSdag 26 april, om 20u
Inkom: 15 euro, proevertjes, drankjes en syllabus inbegrepen. Inschrijven voor 22 april via mieke.roelens@telenet.be
Tijdens de paasvakantie organiseert Stad Deinze samen met Jeugdraad Deinze opnieuw bloklocaties voor studenten. In…
Er komt een nieuwe zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers tussen de Cyriel Buyssestraat en…
Onze nieuwe burgemeester van Deinze heeft zopas een primeur aangekondigd: een exclusief parfum dat de…
Deinze verwelkomde op 24 maart de topatleet Thomas Van Der Plaetsen, die met zijn kajaktocht…
Stad Deinze heeft een nieuw kerkenbeleidsplan. Het bevat een visie op de toekomst van alle…
Na meer dan 40 jaar prominent aanwezig te zijn in het centrum van Deinze, neemt…