Sam Verheecke studeerde aan Hotelschool ‘Ter Duinen’ en was meer dan 10 jaar sommelier in verschillende horecazaken. Hij volgde een extra opleiding tot sommelier conseil aan de ‘Université du vin van Suze-la-Rousse’, waar zijn passie en liefde voor wijnen uit het zuiden is gegroeid. Sam gaat niet alleen op zoek naar kwaliteit, maar ook naar authenticiteit!
Klinkt goed?! Dan hopen we jou te mogen verwelkomen.
De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven (tot uiterlijk 7 november) via de link op www.desterrebloem.be/actueel is de boodschap!
Heel graag tot dan!
Tijdens de paasvakantie organiseert Stad Deinze samen met Jeugdraad Deinze opnieuw bloklocaties voor studenten. In…
Er komt een nieuwe zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers tussen de Cyriel Buyssestraat en…
Onze nieuwe burgemeester van Deinze heeft zopas een primeur aangekondigd: een exclusief parfum dat de…
Deinze verwelkomde op 24 maart de topatleet Thomas Van Der Plaetsen, die met zijn kajaktocht…
Stad Deinze heeft een nieuw kerkenbeleidsplan. Het bevat een visie op de toekomst van alle…
Na meer dan 40 jaar prominent aanwezig te zijn in het centrum van Deinze, neemt…