Geschiedenis vanaf 2012 tot nu
In de Bloemendalestraat in Beernem liet Katelijne (de chef) haar oog vallen op een vrijstaand handelspand. Een stoffig en onopvallend oud winkeltje in een rustige straat. Een uitdaging wachtte zich op.
Er volgde gauw een keuken, een toonbank en een nieuw businessplan: pasta, eerlijk en vers. Met een knipoog naar haar grootouders. Het was bij hen thuis dat ze de techniek van het koken en de passie voor lekker eten leerde kennen. Eten was er gezelligheid, allemaal samen rond een grote tafel, verhalen uitwisselen. Kortom een moment van thuiskomen.
Het is dit gevoel dat Katelijne in haar gerechten brengt. Zo werkt ze net als haar grootouders zo veel mogelijk met verse kruiden uit eigen tuin.
In 2017 verhuisde de keuken naar het landelijke Vinkt. De winkel verdween, om de focus nog meer te leggen op het leveren en verzorgen van feesten als traiteur.
2022: Pasta Huys wordt Pastathuys
Na 9 jaar Pasta Huys op te bouwen was het tijd voor een nieuwe wending: Pastathuys, een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde smaken.
Samen met zoon Bas wil Pastathuys nog meer mensen bereiken. En met de extra hulp buiten de keuken kan Katelijne haar focus terug meer leggen op haar passie. Wens je meer te weten te komen? Neem eens een kijkje op hun gloednieuwe website: www.pastathuys.be
Tijdens de paasvakantie organiseert Stad Deinze samen met Jeugdraad Deinze opnieuw bloklocaties voor studenten. In…
Er komt een nieuwe zachte doorsteek voor fietsers en voetgangers tussen de Cyriel Buyssestraat en…
Onze nieuwe burgemeester van Deinze heeft zopas een primeur aangekondigd: een exclusief parfum dat de…
Deinze verwelkomde op 24 maart de topatleet Thomas Van Der Plaetsen, die met zijn kajaktocht…
Stad Deinze heeft een nieuw kerkenbeleidsplan. Het bevat een visie op de toekomst van alle…
Na meer dan 40 jaar prominent aanwezig te zijn in het centrum van Deinze, neemt…